Coronavirus, peste 4.000 de morți în SUA: 830 de victime într-o singură zi

Până la acestă oră s-au înregistrat  peste 4.000 de decese cu coronavirus în SUA. Acest lucru rezultă din datele actualizate ale Universității Johns Hopkins, care vorbesc despre 4.076 de morți și 189.618 cazuri în Statele Unite.

Statele Unite este prima țară din lume la numărul de infecții. Potrivit CNN  cel puțin 830 de persoane și-au pierdut viața  doar marți, un record trist pentru SUA. Bilanțul presei însă, vorbește de  un total de 3.834 de decese  comparativ cu 4.076 raportate de Universitatea Johns Hopkins și de cel puțin 185.499 de cazuri.

Citește și Coronavirus, SUA: mai mulți morți decât atacul din 11 septembrie

În declarația  Casei Albe, vicepreședintele Mike Pence a spus că au fost efectuate peste 1,1 milioane de teste, în timp ce experții grupului de lucru american, Anthony Fauci și Deborah Birx, au explicat că măsurile de distanțare socială funcționează cum se demonstrează și în  cazul Italiei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.