Coronavirus, peste 3600 de morți la Madrid

Madrid rămâne zona cea mai afectată de pandemia coronavirusului din Spania, cu 3.603 de decese din 8.189 de decese în toată țara. Zona, subliniată mass-media spaniolă, înregistrează cea mai puternică creștere a cazurilor de coronavirus: 3.419 într-o zi. Numărul total de cazuri confirmate în regiune ajunge la 27.509 din 94.417 înregistrate în toată țara.

Principala îngrijorare a Ministerului Sănătății spaniol este situația în terapia intensivă în capitală. După Madrid, în Catalonia s-a înregistrat 1.672 de morți și 8.773 de cazuri. Între timp, la Madrid, în zona Valdebebas, a fost deschisă a doua morgă temporară, după patinoarul,  înființat în viitorul Institut de Medicină Legală.

Citește și La Madrid, s-a deschis o altă morgă temporară într-o clădire în construcție

Analiza presei El Mundo a datelor publicate de Ministerul Sănătății arată, cum Catalonia a înregistrat pentru prima dată  mai multe victime într-o singură zi decât Madrid .În ultimele 24 de ore, subliniază ziarul, 262 de pacienți au murit în Catalunya cu Covid-19, un record trist pentru regiune, în timp ce decesele în  Madrid au fost de 210, cu 100 cu mai puțin decât cele confirmate ieri. Și, în ciuda datelor îngrijorătoare care provin din această zonă a Spaniei, subliniază El Mundo, este a treia zi consecutivă că a existat o scădere a victimelor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.