Coronavirus, peste 350 de mii de morți în întreaga lume

Bilanțul deceselor din cauza coronavirusului în întreaga lume a ajuns la 350.458 de decese, cu 5.591.067 de cazuri confirmate. Acestea sunt datele de la  Johns Hopkins University, care de la începutul pandemiei a realizat harta infecțiilor în  lume. Cea mai afectată țară, atât în ​​ceea ce privește numărul de decese, cât și a infecțiilor, este Statele Unite, cu 98.916 decese și 1.681.212 de cazuri pozitive.

Sinucigașul Epstein avea o avere de 634 de milioane de dolari: acum 130 de persoane spun că sunt copiii lui

A doua țară după numărul de infecții înregistrate este Brazilia, cu 391.222 cazuri și 24.512 decese.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.