Coronavirus, peste 3,5 milioane de cazuri și 154 de mii de victime în întreaga lume

Până la acestă oră există  peste trei milioane de 550 de mii de cazuri și peste 154 de mii de victime coronavirus la nivel mondial. Este estimarea Universității Johns Hopkins. Clasamentul pandemiei consideră Statele Unite ca fiind țara cea mai afectată (37 de mii de decese și 700 de mii de cazuri).  În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 3.856 de victime. În clasamentul urmează Italia (22.700 de decese și 170 de mii de infecții) și Spania (20 de mii de decese și 190 de mii de infecții).

Sudiu coronavirus: aerul condiționat răspândește mai repede infectia?

Potrivit președintelui Donald Trump, în SUA sunt în jur de 60-65 de mii de decese coronavirus. Acestea sunt „mult mai puține decât se aștepta ”, a spus magnatul, amintind că la începutul pandemiei se estimau între 100 de mii și 240 de mii de morți.

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.