Coronavirus, peste 3,5 milioane de cazuri la nivel mondial

Cazurile de coronavirus raportate la nivel mondial au depășit acum 3,5 milioane, dintre care trei sferturi din Europa și Statele Unite. Acest lucru a fost anunțat de agenția franceză de știri AFP, citând date oficiale.

SUA, Pompeo: „Covid-19 a fost creat într-un laborator din Wuhan. Avem dovezi”

Papa a cerut cooperare științifică internațională în descoperirea unui vaccin împotriva coronavirusului care să fie pus la dispoziția tuturor

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.