Coronavirus, peste 3 milioane de cazuri la nivel mondial

Numărul de cazuri de coronavirus la nivel mondial a depășit  trei milioane. Acesta este cel mai recent raport actualizat de site-ul web al Universității Johns Hopkins, care vorbește despre 3.116.992 de persoane infectate.

Coronavirus medicilor de familie din Marea Britanie: cresc cazurile copiilor cu sindrom inflamator

Au fost înregistrate 217.183 decese cauzate de Covid-19 în întreaga lume. Cea mai afectată țară este Statele Unite, cu 1.012.583 de cazuri. Peste 57 de mii de oameni care și-au pierdut viața în statul New York cel mai afectat de infecții și victime (aproximativ 12 mii de oameni au murit doar în New York City).

Londra a înregistrat mai multe decese Covid decât în ​​bombardamentele naziștilor

Urmează Spania și Italia, cu – 232.128, respectiv 201.505. Numărul total al deceselelor coronavirusului a ajuns la 213.273.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.