Coronavirus, peste 183 de mii de morți în întreaga lume

Peste 183 de mii de decese de coronavirus în toată lumea și peste 2,6 milioane de persoane infectate. Acest lucru a fost anunțat de Johns Hopkins University, vorbind despre 183.440 de victime și 2.628.916 cazuri la nivel global.

În ceea ce privește oamenii considerați vindecați, Universitatea Johns Hopkins indică faptul că 4.482.434 de persoane din întreaga lume au învins infecția.

Șoc în Germania: 11.000 de păsări moarte, se teme o boală necunoscută

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.