Coronavirus, peste 1,6 milioane de cazuri la nivel mondial și aproximativ 96 de mii de decese

În întreaga lume s-au înregistrat peste 1,6 milioane de cazuri de coronavirus. Cele mai recente date de la Universitatea Johns Hopkins vorbesc despre 1.601.984 cazuri Covid-19 la nivel global și 95.731 de decese coronavirus. Italia rămâne prima țară din cauza tristului număr de decese : 18.729 confirmate ieri, în timp ce Statele Unite sunt rămâne prima țară în numărul de infecții, 466.033, potrivit Universității Johns Hopkins.

Coronavirus, Noua Zeelandă l-a învins aproape în două săptămâni: iată cum

În SUA s-au înregistrat  16.690 de decese , dintre care 1.783 s-au înregistrat între miercuri și joi seara, conform unei analize a presei americane pe baza datelor actualizate constant furnizate de Universitatea Johns Hopkins.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.