Coronavirus, peste 16 mii de decese în Spania

Pandemia Covid-19 a provocat în ultimele 24 de ore alte 510 decese în Spania, fiind considerată una dintre cele mai afectate țări din lume, aducând astfel numărul de victime la 16.353, a declarat  Ministerul Sănătății din Spania, În plus, față de ieri, s-au înregistrat alte 4.830 de noi infecții, pentru un total de 161.852. Numărul pacienților considerați vindecați sunt aproximativ 59 de mii.

Coronavirus SUA, nou record trist: 2100 de decese în ultimele 24 de ore

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.