Coronavirus, peste 15 mii de persoane au murit în America Latină

Peste 15 mii de oameni au murit de Covid-19 în America Latină și în Caraibe, relatează  agenția franceză de știri AFP pe baza datelor oficiale. Numărul total de cazuri depășește 282 de mii. Țara cu cel mai mare număr de decese este Brazilia:  7.921, comparativ și 114.715 cazuri, urmată de Mexic cu 2.271 de morți și Ecuador cu 1.569 de decese.

Columbia extinde carantina socială până pe 25 mai.

Conform unei statistici din Marea Britanie, există mult mai multe decese decât cele oficiale

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.