Coronavirus, peste 1,2 milioane de cazuri la nivel mondial

La nivel mondial, cazurile de coronavirus au depășit 1,2 milioane, în timp ce numărul deceselor se apropie rapid de 65 de mii, a anunțat  Johns Hopkins University. În ultimul său bilanț universitatea americană specifică faptul că infecțiile sunt acum 1.203.099, decesele 64.774, în timp ce numărul de persoane vindecate acrescut până la 246.893.

Un alt copil, victima coronavirusului: un băiețel s-a stins din viață la numai 5 ani

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.