Coronavirus, peste 100 de mii de persoane sunt infectate în întreaga lume

Conform ultimei actualizări a Universității Johns Hopkins, numărul de persoane infectate cu coronavirus a depășit pragul de 100.000. Numărul real este de 100.052, dintre care aproape 20.000 sunt în afara Chinei.

Citește și FOTO / Mințile bolnave a două tinere: adoptau animale pentru a le torutura. Arestate

În prezent există 3.398 de victime, majoritatea în China. Mai mult de jumătate dintre cei deja vindecați de Covid-19 sunt 55.671.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.