Coronavirus, peste 10.000 de decese la nivel mondial

Numărul de decese la nivel mondial a depășit 10.000. Acesta este ultimul bilanț publicat de Universitatea Johns Hopkins cu privire la situațiile de urgență ale coronavirusului. Universitatea americană înregistrează 10.030 de decese în această dimineață, un total de 244.523 de cazuri confirmate de infecție și 86.031 de persoane s-au vindecat.

Citește și Coronavirus, cum a reușit orașul Nanjing din China să elimine infecțiile?

Joi, fusese trecut pragul de 9.000 de morți în întreaga lume.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.