Coronavirus, peste 10.000 de decese în SUA

Peste 4700 de decese și 130 de mii de cazuri în statul New York, a raportat guvernatorul Andrew Cuomo. Până la ora actuală se numără  4758 de morți  (+599 comparativ cu ieri), în timp ce cazurile pozitive au ajuns la 130689. În prezent la nivel național s-au înregistrat 10252.

Coronavirus, un asistent de 23 de ani a murit în Anglia după 12 ore de muncă: „Nu avea protecție adecvată

În New York, spitalizările și pacienții din terapia intensivă sunt în scădere. Cuomo nu se bazează prea mult pe interpretarea datelor: ”Suntem în alertă la un nivel ridicat. În spitale lucrăm cu viteză maximă, nu putem mai mult  și aceasta este o problemă.  Presiunea  asupra spitalelor este enormă,  dacă continuăm acest ritm, este esențial să menținem distanțarea socială. Am pierdut pe cineva pentru că nu aveam respirator sau pentru că nu aveam personal? Nu ” .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.