Coronavirus, peste 10.000 de cazuri în statul New York

Există 10.356 de cazuri de coronavirus în statul New York. Acest lucru a fost declarat de guvernatorul statului New York, Andrew Cuomo, care a declarat că au fost făcute peste 45 de mii de tampoane.

Citește și Coronavirus, Italia a ajuns la limită: 793 de morți în ultimele 24 de ore

Aproximativ 15% dintre bolnavii de Covid-19 sunt internați în spital. „Cu cât facem mai multe teste, cu atât descoperim mai mulți pozitivi”, a spus el.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.