Coronavirus, peste 1.395 de oameni au murit în Europa din cauza epidemiei

Noua pandemie de coronavirus a costat viața a 15.189 de persoane în întreaga lume, potrivit unui număr realizat de Afp pe baza datelor oficiale.

Majoritatea deceselor au fost înregistrate în Europa, cu 9.197 de victime. Italia este cea mai afectată țară cu 5.476 de decese. Cu 1.395 de decese noi în ultimele 24 de ore, Europa este continentul cu cea mai rapidă răspândire a epidemiei.

Citește și Coronavirus SUA, o fetiță de 12 ani se luptă între viață și moarte: „Nu suferea de nicio altă boală”

Între timp, potrivit John Hopkins University, la nivel mondial, cazurile de coronavirus sunt 339.259. China, Italia, Statele Unite, Spania, Germania și Iran sunt cele mai afectate regiuni.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.