Coronavirus, peste 1.275.000 de cazuri și aproape 70.000 de decese în întreaga lume

Pandemia de coronavirus la nivel mondial este de aproape 1.300.000 de cazuri, conform ultimului bilanț al Universității Johns Hopkins. Mai precis, azi dimineață la ora 7.06,  1.275.542 de persoane au fost infectate, în timp ce numărul victimelor a crecut la 69.514.  262.999 de persoane au fost considerate vindecate.

Ivermectina, medicamentul antiparazitar care ucide COVID-19 în laborator

Cele mai afectate țări sunt, în ordine, Statele Unite, Spania, Italia, Germania, Franța, China, Iran, Regatul Unit, Turcia, Elveția, Belgia și Olanda.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.