Coronavirus, pentru un rabin ultra-ortodox ar fi „pedeapsa divină pentru gay pride”

În această perioadă, teoriile conspirației despre Coronavirus se înmulțesc: cea mai recentă este cea a rabinului Meir Mazuz pentru care coronavirusul este pedeapsa Celui de Sus asupra homosexualilor, după cum a relatat presa italiană la care se ajunge și că acestă epidemie ar fi efectul uniunilor civile între cei de același sex.

Observațiile cretină a rabinului Meir Mazuz , raportate duminică de ziarul Israel Hayom , care au reușit să provoace condamnări ale grupurilor pentru drepturile LGBT, care au pretins scuzele de riguare din partea rabinului.

Citește și Urină de vacă împotriva coronavirusului: ritualul șoc din India

Sâmbătă seara a ținut un discurs la yeshiva, în timpul căruia a spus că ”gay pride” este „o paradă împotriva naturii, iar când cineva este împotriva naturii, cel care a creat natura se răzbună pe el”. Mazuz a spus că țările din întreaga lume sunt chemate să răspundă în fața Atotputernicului cu excepția țărilor arabe care nu au această înclinație malefică”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.