Coronavirus, pentru prima dată, decesele în Europa le depășesc pe cele din Asia

Decesele de coronavirus în Europa depășesc pentru prima dată pe cele din Asia, potrivit unui număr relatat AFP. În Europa există  cel puțin 3.421 de victime, în timp ce în Asia, în China unde a vut loc focarul de coronavirus pentru prima dată transfprmându-se mai apoi în pandemie globală  decesele au ajuns la 3.384.

Citește și Coronavirus SUA, toate cele 50 de state sunt afectate: 118 morți și peste șase mii infectați

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.