Coronavirus, pandemie a provocat peste 25 de mii de decese în întreaga lume

Noua pandemie de coronavirus a ucis peste 25.000 de oameni în întreaga lume. Numerele au fsot indicate de France Presse bazat pe date și comunicări oficiale.

În total, 25.066 de victime au fost identificate, cele mai multe în Europa (17.314). Cu 8.165 de decese, Italia este țara cu cel mai mare număr de victime  Covid-19 în fața Spaniei (4.858) și China (3.292), punctul de plecare al infecției.

Citește și Iran, aproximativ 300 de persoane au murit din cauza consumului de metanol, crezând că este eficient împotriva COVID-19

De la sfârșitul lunii decembrie, au fost diagnosticate oficial 547.034 de cazuri de infecții.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.