Coronavirus: paginile necrologice dintr-un ziar italian arată numărul devastatoar al deceselor

Într-un videoclip împărtășit pe rețelele de socializare puteți vedea pe cineva care întoarce paginile unui ziar în care se pot vedea chipurile tuturor persoanelor care și-au pierdut recent viața în regiunea Lombardia. Numărul morților în țară a crescut la 1.809, doar ieri s-au înregistrat 368 de decese.

Videoclipul este folosit ca avertisment împotriva oricărei persoană care pretinde coronavirus este „la fel ca orice gripă”.

“Acesta este cotidianul din Bergamo, unul dintre punctele epidemice din Italia”, este un titlu pe Twitter în imaginea citită.

Citește și Coronavirus Italia: peste 20.000 de pozitivi și 368 de victime într-o singură zi !

„Pe 9 februarie, erau tipărite 1,5 pagini de necrologii.. Pe 13 martie, ziarul a tipărit 10 (!!) pagini de necrologii”.

Italia rămâne țara cea mai afectată din Europa după China, unde a apărut pentru prima dată virusul mortal.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.