Coronavirus Oxford, un student postiv : universitatea în alarmă

Un student de la Universitatea Oxford a rezultat pozitiv pentru coronavirus după ce s-a întors acasă dintr-o țară nespecificată, a raportat site-ul web al Universității. Studenții în cauză nu au participat la niciun eveniment universitar înainte de intra în carantină, iar serviciul de sănătate britanic a spus că riscul pentru alți studenți și personal că fie infectați este foarte mic, a relatat ediția online Telegraph.

Citește și Coronavirus, „Poate fi necesar să se stabilească o limită de vârstă pentru terapie intensivă”

Între timp, peste 16 milioane de oameni au fost plasați duminică în carantină forțată în nordul Italiei , în timp ce guvernul a aprobat măsuri drastice în încercarea de a opri răspândirea coronavirusului mortal care s-a răspândit pe glob.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.