Coronavirus, organizează o orgie în plină carantină la Barcelona: opt persoane arestate de poliție

În timp ce toată Spania a fost plasată în carantină pentru a opri răspândirea coronavirusului, în Barcelona există totuși cei care au încălcat prevederile organizând o… orgie. Întâlnirea a fost programată  în centru, într-un apartament confortabil, cu aproximativ treizeci de invitați. Ca să fie tacâmul complet, au adus și un pic de droguri: cocaină și extasy. Dar, contrar intențiilor participanților, petrecerea nu a avut un sfârșit fericit. Poliția, după ce a avut o informație au intrat în apartament și a arestat 8 persoane .

Citește și Coronavirus, peste 1.395 de oameni au murit în Europa din cauza epidemiei

Poliția a fost informată de unul dintre invitați – spune ziarul El Pais -, îngrijorat de nerespectarea normelor impuse pentru oprirea coronavirusului. Ajunși la fața locului, agenții au prins opt persoane la fața faptei. După controalele de rutină, i-au avertizat și pe angajații din sănătate, care au efectuat un test pe unul dintre participanți, rezultând negativ.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.