Coronavirus, ONU: „Vor fi milioane de morți dacă i se va permite să se răspândească”

ONU: „Dacă lăsăm coronavirusul să se răspândească ca focul, în special în cele mai vulnerabile regiuni ale lumii, acesta va ucide milioane de oameni”. Declarația aparține al Secretarului general al ONU, Antonio Guterres, : „Ne confruntăm cu o criză enormă globală de sănătate, cea mai mare din istorie  care infectează șieconomia globală. Poate că o recesiune ar puteapoate avea o dimensiune record”

Citește și Coronavirus, acel document german care prevăzuse totul

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.