Coronavirus, OMS: Țările trebuie să revizuiască datele de la sfârșitul lui 2019

Epidemia de coronavirus ar fi putut ajunge în Europa  cel puțin o lună mai devreme decât perioada prevăzută inițial, iar țările ar trebui să revizuiască toate datele referitoare la sfârșitul anului 2019 pentru a încadra mai bine originea și progresul pandemiei, a declarat purtătorul de cuvânt al Organizației Mondiale a Sănătății, Christian Lindmeier.

Coronavirus, primul caz în Franța s-a descoperit din decembrie

Lindmeier nu a fost „surprins” de studiul francez în care un s-a descoperit că pacient care a fost diagnosticat cu pneumonie încă din 27 decembrie și rezultat  ulterior pozitiv pentru coronavirus.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.