Coronavirus, OMS: „Purtarea măștilor va deveni ceva normal”

”Purtarea măștilor  de protecție va deveni ceva normal”. Acest lucru a fost declarat de purtătorul de cuvânt al OMS, David Nabarro, la BBC. “Coronavirusul nu va dispărea. Nu știm dacă persoanele care au fost infectate au devenit imune, dau când vom avea un vaccin “, a adăugat purtătorul de cuvânt.

O femeie a contractat virusul în ciuda faptului că a stat acasă. Cum a fost posibil?

“Deci, va fi un fel de protecție a feței, care va deveni ceva normal, chiar dacă va fi doar pentru a liniștii oamenii “, a subliniat purtătorul de cuvânt al OMS.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.