Coronavirus, OMS: „Peste 24.000 de cazuri în Africa”

În Africa s-au înregistrat peste 24.000 de cazuri confirmate de Covid-19, 1.100 de morți de decese și  62.50 persoane considerate vindecate, este ceea ce raportează astăzi Organizația Mondială a Sănătății. Directorul general OMS Tedros Adhanom Ghebreyesus a declarat ieri că epidemia de coronavirus  pe continentul african este abia la început.

Cel mai mare număr de cazuri, 3465 cu 58 de decese s-a înregistrat  în Africa de Sud. Cel mai mare număr de decese este înregistrat în țările din Africa de Nord: 392 în Algeria cu 2811 cazuri confirmate, 250 în Egipt cu 3333 cazuri confirmate, 144 în Maroc cu 3186 cazuri confirmate, 38 în Tunisia cu 884 cazuri confirmate.

Coronavirus: fumatul protejează împotriva Covid-19? Ipoteza unui studiu francez

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.