Coronavirus, avertismentul OMS: „Pandemia accelerează, nu am ajuns încă vârful epidemiei”

“Pandemia accelerează și, în mod clar nu am ajuns încă vârful epidemiei. Au fost necesare doar 12 săptămâni pentru ca lumea să ajungă la 400.000 de cazuri Covid-19. Dar weekend-ul trecut, s-au înregistrat  peste 400.000 de cazuri în întreaga lume.  La nivel mondial. În total, se numără 11,4 milioane de cazuri și peste 535.000 de vieți pierdute. ”

O tânără de 17 ani a murit din cauza infectării voluntare cu Sars-CoV-2

Acestea au fost cuvintele directorul general al Organizației Mondiale a Sănătății, Tedros Adhanom Ghebreyesus, în conferința de presă care a avut loc la 7 iulie la Geneva.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.