Coronavirus, OMS: „Nu avem niciun semnal că virusul ar putea disparea la vară ca o gripă normală”

”În prezent, nu există niciun semn care să ne convingă că la vară coronavirusul va disparea precum o gripă normală” , a declarat Dr. Mike Ryan de la OMS în declarația zilnică despre epidemie . OMS raportează că există 40 de teste noi pentru detectarea virusului și 20 de vaccinuri în curs de dezvoltare.

Citește și China, posibile vaccinuri împotriva coronavirusului începând cu luna aprilie

„Până în prezent, OMS a primit 40 de cereri de revizuire și aprobare pentru de teste pentru diagnostic, 20 de vaccinuri sunt în curs de dezvoltare și numeroase studii clinice sunt în desfășurare” împotriva noului coronavirus , a dăugat directorul general al Organizației Mondiale a Sănătății ( OMS ), Tedros Adhanom Ghebreyesus, la o conferință de presă de la Geneva cu privire la coronavirus .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.