Coronavirus, OMS: mortalitatea de 3,4%, ucide mai mult decât gripa

Efectul coronavirus este „mai sever decât gripa sezonieră: la nivel global, aproximativ 3,4% din cazurile raportate cu Covid-19 au murit în timp ce gripa sezonieră ucide în general mult mai puțin de 1% dintre cele infectate” .

Citește și VIDEO /Coronavirus, nu ne mai strângem mâinile și nu ne mai sărutăm : acum ne salutăm doar cu picioarele. Videoclipul devine viral

Acest lucru este subliniat de OMS, care explică că „în timp ce mulți oameni din întreaga lume au acumulat imunitate la tulpinile de gripă” sezoniere, dar acesta „este un virus nou la care nimeni nu este imun”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.