Coronavirus, OMS Europa: ” Este foarte posibil un al doilea val de epidemie în toamnă ”

Directorul OMS pentru Europa, Hans Kluge, consideră că o a doua undă a pandemiei coronavirusului este posibilă în toamnă.

“Ne așteptăm ca aceste țări, în care cazurile scad, să rămână în aceleași condiții chiar și vara, dar este posibil ca la începutul toamnei și cu gripa sezonieră să existe și un efect sezonier asupra virusului, dar nu suntem încă siguri, în acest caz vom vedea un al doilea val “, a spus Kluge.

Coronavirus Germania, 657 de cazuri în abatorul din Dortmund

Ieri, OMS a eliberat cifrele oficiale ale pandemiei : 8.061.550 de cazuri și 440.290 de decese în întreaga lume.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.