Coronavirus, OMS Europa: „Al doilea val de epidemie ar putea fi și mai rău”

OMS. Țările europene trebuie să se pregătească pentru un al doilea val de infecții cu coronavirus în această iarnă, care ar putea fi mai rău decât primul, în ceea ce privește decesele. Alarma vine de la directorul Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) pentru Europa, Hans Kluge, care într-un interviu exclusiv cu „Telegraph” a avertizat despre riscurile de a slăbi măsurile de blocare prea devreme, afirmând că ” este  timpul să ne pregătim, nu să sărbătorim. ”

Cu certificatul medical, românii care vin din străinătate nu vor mai intra obligatoriu în carantină sau izolare

Faptul că numărul de cazuri Covid-19 în țări precum Italia, Franța și Marea Britanie este în scădere nu înseamnă că pandemia s-a încheiat, a subliniat Kluge. ” Epicentrul pandemiei europene s-a mutat acum spre est, odată cu creșterea cazurilor în Rusia, Ucraina, Belarus și Kazahstan ”, a amintit el. ” Țările ar trebuie să folosească acest timp cu înțelepciune și să înceapă să consolideze sistemele naționale de sănătate, precum și capacitățile spitalelor, camerelor de urgență și unităților de terapie intensivă ‘, a spus Kluge.

Utah, poligamia nu mai este considerată infracțiune

Singapore și Japonia au înțeles  că acesta nu este momentul de a sărbători. Asta fac și țările scandinave, care nu exclud un al doilea val de epidemie. Dar sperăm că va fi localizat și oprit rapid ”, a adăugat Kluge, menționând că a doua undă de infecții din Covid-19 ar putea coincide cu sosirea altor boli infecțioase.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.