Coronavirus, OMS: „de 10 ori mai mortal decât gripa”

Coronavirus, OMS: „de 10 ori mai mortal decât gripa”

“Dovezile furnizate de unele țări ne oferă o imagine mai clară a acestui virus, cum se comportă, cum să îl oprim și cum să îl tratăm. Știm că Covid19 se răspândește rapid și știm că este de 10 ori mai letal decât virului care a provocat pandemia de gripă în 2009 “, a declarat Directorul OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus într-un briefing cu jurnaliștii de la Geneva. “Dezvoltarea și distribuția unui vaccin sigur și eficient este extrem de necesar pentru a opri complet infecția”, a adăugat el.

Coronavirus, OMS: „Purtarea măștilor va deveni ceva normal”

“Așa cum am spus de multe ori – a subliniat el – acesta este un virus nou și este prima pandemie cauzată de un coronavirus. Cu toții învățăm și ne adaptăm  pe baza ultimelor dovezi disponibile. Putem spune doar ceea ce știm și putem acționăm numai în baza a ceea ce știm ”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.