Coronavirus, OMS: „Cel mai rău încă trebuie să vină”

Coronavirus.  “Cel mai rău încă trebuie  să vină. Îmi pare rău să o spun, dar cu acest mediu și în aceste condiții, ne temem ce este mai rău. O lume împărțită ajută virusul să se răspândească.” Acest lucru a fost raportat de directorul general OMS Tedros Adhanom Ghebreyesus în obișnuita informare despre Covid -19. “De la început am spus să punem în carantină politizarea pandemiei și să rămânem uniți, deoarece virusul este rapid, ucide și poate exploata în orice moment. Mesajul nostru nu privește nicio țară în special, ci privește întreaga lume” adăugă directorul.

” Pandemia este încă departe de final”, a adăugat directorul agenției, în timpul informării despre pandemia coronavirusului. “Noul normal va fi să trăim cu virusul.” În lunile următoare vom avea nevoie de și mai multă reziliență, răbdare și generozitate “, a reiterat el, subliniind că” pandemia crește la nivel global “.

Iran a emis un mandat de arestare pentru Trump pentru uciderea lui Soleimani

“Mâine se împlinesc șase luni de când OMS a primit primele rapoarte de focare de pneumonie din cauza necunoscută în China”, a spus Tedros Adhanom Ghebreyesus, subliniind munca neobosită efectuată în ultimele luni de către experți ai Organizației Mondiale a Sănătății și de la partenerii săi.

„Această aniversare coincide cu numărul a 10 milioane de cazuri Covid-19 la nivel mondial. În ultimele șase luni, OMS și partenerii săi au lucrat neobosit pentru a ajuta toate țările să se pregătească și să răspundă la noul virus. În urmă cu șase luni, nimeni  nu și-ar fi putut imagina cum viața noastră ar fi fost inversată. Pandemia a scos în evidență tot ce este mai bun și mai rău al umanității “, a conchis directorul OMS.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.