Coronavirus, OMS: „Acum este un risc extrem de ridicat”

OMS: „Acum este un risc extrem de ridicat”

„Urmărim constant evoluția acestei epidemii împreună cu epidemiologii noștri și ne-am schimbat evaluarea riscului de răspândire și impact al Covid-19 de la nivel înalt la un extrem mare la nivel global.” Acest lucru a fost declarat de directorul general al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, la o conferință de presă la Geneva. Până acum riscul era foarte mare doar în China.

“De ieri – a explicat directorul general OMS – 5 țări au raportat primele lor cazuri de Covid-19. Toate aceste cazuri au legături cu Italia”.

Citește și Coronavirus, 17 morți și 650 de cazuri în Italia. Spitalul din Cremona la limită: „Nu mai avem locuri”

În ceea ce privește China, “în ultimele 24 de ore, acesta a raportat 329 de cazuri noi de Covid-19, cel mai mic număr într-o lună. La 6 dimineața, cazurile raportate de China către OMS sunt 78.959, inclusiv 2.791 de morți. În afara Chinei, acum există 4.351 de cazuri în 49 de țări și 67 de decese. “

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.