Coronavirus, OMS: 10% din populație ar fi putut fi infectată

Aproximativ 10% din populația lumii ar fi putut fi infectată cu noul coronavirus și marea majoritate a oamenilor sunt în pericol. Acest lucru a fost declarat de directorul executiv al programului pentru urgențe de sănătate al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), Michael Ryan.

Citește și Un enorm scandal lovește ONG-urile, OMS și Medicii fără frontiere: 51 de femei congoleze au fost violate de lucrători umanitari

Cele mai rele estimări actuale ne spun că aproximativ 10% din populația lumii ar fi putut fi infectată cu acest virus, iar aceasta variază în funcție de țară, variază de la urban la rural, variază între diferite grupuri, dar ceea ce înseamnă este că marea majoritate a lumii este în pericol. Știm că pandemia va continua să evolueze, dar știm, de asemenea, că avem instrumentele necesare pentru a contracara transmisia și a salva vieți și  chiar acum sunt la dispoziția noastră. Viitorul depinde de alegerile pe care le facem. o facem colectiv ”, a spus Ryan în timpul sesiunii speciale a comitetului executiv al OMS.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.