Coronavirus, Olanda va ucide mii de nurci infectate

Guvernul olandez intenționează să ucidă mii de nurci în fermele în care au fost înregistrate cazuri de animale infectate cu coronavirus, a raportat  RTL TV.

Olanda: posibilă transmisie de coronvirus de la nurcă la om!

O sursă guvernamentală a confirmat știrea fără a oferi însă informații suplimentare. În acest moment au existat două cazuri de transmisie posibilă a virusului de la nurcă la oameni. Din 120 de ferme din Olanda, au fost descoperite opt cazuri de infecție.

Olanda: al doilea caz de infecție Covid-19 de la nurcă la om

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.