Coronavirus, oficial brazilian care a fost în contact cu Trump, pozitiv la coronavirus

Un membru al delegației braziliene care s-a întâlnit cu președintele american Donald Trump în stațiunea sa din Mar a Lago a fost testat pozitiv pentru coronavirus, relatează presa braziliană Funcționarul, Fábio Wajngarten este șeful de comunicare al președintelui Jair Bolsonaro. Unii membri ai delegației au luat masa împreună cu președintele SUA.

Wajngarten a fost rezultat pozitiv după ce a avut simptome de gripă la întoarcerea în Brazilia. Acum așteaptă rezultatele unui al doilea test de confirmare.

Citește și Coronavirus, alegeri administrative în Franța, în ciuda riscului de infecție: alegeri în 35 de mii de municipalități

Potrivit ziarului Estado de S Paulo, președintele Bolsonaro și personalul său sunt acum sub observație. Vizita lui Bolsonaro în statul Rio Grande, programată astăzi, a fost anulată.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.