Coronavirus, oamenii de știință: „Iată de ce imunizarea în turmă este un mit”

Dacă măsurile de expunere voluntară a cetățenilor la Covid-19 ar fi puse în aplicare, consecințele ar fi exterm de grave.  Conform cercetărilor privind biosecuritatea de la Universitatea din New South Wales (Australia), „imunizarea în turmă  este un mit”. Oamenii de știință au explicat că, dacă am renunța la restricții și ne-am expune în mod voluntar la coronavirus pentru a construi imunitate naturală, ar putea fi de așteptat și epidemii ciclice ale Covid-19 ale altor tulpini, forța de muncă mult redusă și mult mai multe decese.

Mai mult, „ar exista o creștere accentuată a infecțiilor urmată de necesitatea mai multor blocaje, deoarece sistemul de sănătate s-ar prăbuși”.

Directorul de proiect, Raina MacIntyre, a explicat că reducerea sau chiar anularea măsurilor restrictive pentru obținerea imunizării în turmă ar avea consecințe grave asupra societăților. Ar exista „jumătate din forța de muncă în caz de boală sau carantină și un focar masiv de virus în spitale ”.

“Momentan – a concluzionat  – nu știm cât durează imunitatea de la Covid-19, nu știm dacă se vor forma chiar mutații minore care ar pune în circulație o tulpină mai diferită. Dacă s-ar întâmpla acest lucru, nu știm dacă o expunere anterioară ar oferi o imunitate suficientă” .

Ipoteza ”imunizării în turmă” revine în Marea Britanie: „Persoane infectate cu coronavirus în mod controlat”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.