Coronavirus, o sută de morți în New York în mai puțin de 24 de ore

New York galopează spre 40.000 de cazuri de coronavirus confirmate.

Conform celor mai recente date publicate de guvernatorul Andrew Cuomo, numărul infectaților a ajuns la 37258  : o creștere de peste șapte mii în mai puțin de 24 de ore.

Citește și Coronavirus, SUA alege pe cine să salveze: persoane cu dizabilități și alți pacienți excluși din terapia intensivă

Numărul de decese a crescut la 385, aproximativ o sută în plus în câteva ore. Primarul Bill de Blasio prezice că „jumătate din New York va fi infectatp cu Covid-19 ” . Statele Unite a depășit o mie de morți.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.