Coronavirus, o studentă în vârstă de 17 ani s-a sinucis: „Nu mai suporta să stea închisă în casă”

Blocajul prelungit pentru coronavirus în mare parte a Europei a schimbat radical obiceiurile oamenilor, a schimbat stilul de viață al tuturor și pune eforturi asupra rezistenței psihologice a cetățenilor. Este cazul lui Beth Palmer, o studentă engleză de 17 ani care s-a sinucis.  În Marea Britanie, scenariul este mai grav decât se aștepta. Conform unei estimări a Financial Times, ar putea exista până la 41 de mii de victime.

Pentru a face urgenței de coronavirus cu care se confruntă țara britanică, blocajul rămâne activ. Închiderea forțată și distanța de prieteni pare să fi devenit insuportabilă pentru Beth Palmer împingând-o până la punctul de a se sinucide. Studentă  la Sale Moor, Greater Manchester, visa un viitor ca artist vocal. Beth a fost găsită fără viață în martie, dar până atunci, cei dragi îi confirmă, nu a prezentat probleme.

„Ne spunea că acest blocaj pare să dureze 300 de ani ”, au explicat părinții. Intervievat de Soare, tatăl tinerei a explicat: „Era obsedată de restricții , se temea că nu vor fi ridicate niciodată” . Pentru tată, fata era „tristă și frustrată”, neputând să meargă la facultate sau să-și vadă prietenii:

„Nu am nicio îndoială că această blocare a jucat un rol important în moartea lui Beth. Neputând să iasă și să-și vadă prietenii era tristă ” . Apoi a adăugat: „Acum suntem devastați , este de nedescris. Mă întristează să o spun, dar nu cred că va fi singura, cred că vor mai fi și alți tineri care se simt exact ca fiica mea. Se vor simți foarte vulnerabili, poate foarte speriați că această urgență le poate schimba viața . ”

Alerta experților: ”După starea de urgență, riscul apariției bolilor mentale este mare. Nu se exclud sinucideri”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.