Coronavirus, o speranță pentru un posibil remediu. Un medicament anti-artrită: starea pacienților gravi din Napoli s-a îmbunătățit în 24 de ore

Coronavirus, o speranță pentru un posibil remediu. Un medicament anti-artrită: starea pacienților gravi din Napoli s-a însănătoșit în 24 de ore

Datorită unei colaborări între Azienda Ospedaliera dei Colli și Fundația Istituto Nazionale Tumori Irccs Pascale, doi pacienți care suferă de pneumonie severă Covid 19 și care au fost internați la spitalul Cotugno din Napoli, au fost tratați cu Tocilizumab, un medicament care este de obicei utilizat în tratament poliartrita reumatoidă și este medicamentul în tratamentul sindromului de eliberare citocimică după tratamentul cu celule CAR-T.

Potrivit presei italiene Leggo, administrația medicamentului s-a făcut sâmbătă și a început pentru prima dată în Italia

“Deja la 24 de ore de la perfuzie, au fost evidențiate îmbunătățiri încurajatoare, în special la unul dintre cei doi pacienți, care aveau o imagine clinică mai severă”, au explicat medicii. Medicamentul este supus unor studii clinice în 14 spitale din Wuhan.

Citește și Coronavirus, Italia a urcat în clasifică pe locul doi la decese, după China

“Din experimentul din China au fost tratați 21 de pacienți care au arătat o îmbunătățire importantă deja în primele 24-48 de ore după tratament, care se realizează cu o singură administrare și care acționează fără a interfera cu protocolul terapeutic bazat pe medicamente antivirale utilizate “.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.