Coronavirus, o petrecere la o nuntă din SUA a provocat 177 de infecții și 7 decese

Cu șapte decese și cel puțin 177 de persoane infectate, o nuntă în Maine s-ar fi putut transforma în cel mai dezastruos  eveniment „super-răspânditor” de Covid-19. La nuntă, organizată pe 7 august, au participat 65 de persoane: mai întâi au participat la ceremonie într-o biserică baptistă și apoi la recepție într-un restaurant.

Imediat după nuntă, 24 de persoane au rezultat pozitivi pentru coronavirus și acest lucru a declanșat o investigație. Joi, directorul Centrului pentru Controlul Bolilor din Maine a înregistrat un nou bilanț: cel puțin 177 de persoane infectate și șapte persoane au murit. Dintre acestea din urmă, „niciunul nu a fost prezent fizic la nuntă”, a spus oficialul.

Coșmarul blocajului: două milioane de persoane acasă în Anglia, închideri în Spania, zone roșii în Franța

În urmărirea contactelor, nunta din Millinocket a parcurs cu adevărat un drum lung. Optzeci de cazuri pozitive au fost descoperite într-o închisoare la 370 km de locul nunții. Unul dintre gardieni  a  participat la nuntă. Alte 39 de cazuri și șase dintre cele șapte decese au fost înregistrate într-o casă de bătrâni, la 160 km de Millinocket.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.