Coronavirus, o mămică de 27 de ani, moare la câteva zile după ce a născut: este cea mai tânără victimă

O tânără mămică de numai 27 de ani a murit la spital la câteva zile după ce a năsut .Este cea mai tânără victimă înregistrată până în prezent. Femeia s-a infectat cu Covid-19 de la mama sa, care se întorsese recent din Italia cu simptomele tipice ale virusului, pe care însă le-a neglijat.

Spitalul din Łańcut, în provincia Podkarpackie, a declarat că pacienta a fost transportat la spital la o săptămână după ce a născut prin cezariană. Femeia avea insuficiență respiratorie și a fost internată în terapie intensivă. După câteva zile a fost diagnosticată cu sepsis , o infecție bacteriană. Pentru aceasta a fost operată de urgență, dar după douăsprezece ore a murit.

Citește și Coronavirus, alerta unui medic italian: “Vârsta medie a pacienților infectați scade”

Ministerul Sănătății polonez a precizat că,  cauza  decesului tinerei mame nu este coronavirusul, ci sepsisul, care este o infecție, însă, ar fi putut fi cauzat tocmai de Covid-19. Potrivit The Lancet , studiile efectuate în două spitale chineze au arătat că peste jumătate din pacienții internați pentru coronavirus dezvoltă această bacterie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.