Coronavirus, o mamă și-a infectat 17 dintre cei 18 copii ai săi: era asimptomatică

Este povestea unei mame din New York, Brittany Jencik, o mamă record a 18 copii. Femeia a contractat Coronavirus, dar e asimptomatică și a transmis-o la la 17 dintre copiii săi

A aflat că are  Coronavirus doar atunci când copiii ei au  început să manifeste primele simptome. Aceasta este situația prin care a trecut Brittany Jancik , o mamă record a 18 copii. Femeia locuiește cu familia în Penfield (New York) și a contractat Coronavirus . Fiind asimptomatică a continuat să-și trăiască viața normal. Când copiii ei au început să prezinte primele simptome, s-a descoperit că 17 din 18 au fost infectați, mama a aflat că de fapt a fost ea cea care i-a infectat, scrie Mirror.

Brittany Jencik locuiește în Penfield (New York) și are 18 copii, câțiva dintre ei sunt adoptați. În urmă cu aproximativ cinci săptămâni femeia  a contractat  Covid-19 și fiind asimptomatică, nu a suferit consecințe fizice. După cum a spus ea însăși, și-a dat seama că a fost infectată abia mai târziu . La acel moment a început să se simtă rău dar nu înainte ca și copiii săi să se simtă rău fiind într-o stare mai avansată a bolii.

Coronavirus SUA, Trump ”Dacă China este vinovată, va plăti consecințele”

Se crede că, după ce le-a transmis virusul, a existat o infecție inversă : adică copiii ei ar fi reinfectat-o pe Bretania și de data aceasta femeia ar fi manifestat simptomele. Studiile privind Coronavirus și posibilitatea de a contracta infecția de două ori sunt încă în curs . Se crede însă că oricine se vindecă după ce a contractat Covid-19 ar trebui să dezvolte anticorpi speciali . De aproximativ o lună, familia trăiește în auto-izolare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.