Coronavirus, o mamă în izolament descrie simptomele: „Simt că îmi ia foc tot corpul ”

O tânără mamă din Newcastle, Mandy Charlton , a povestit publicației Mirror cum a aflat că are Coronavirus și care sunt cele mai dureroase simptome. Femeia a explicat mai întâi că, probabil, infecția a luat-o de la una dintre fiicele ei când săptămâna trecută a avut febră.

Totul a început cu o febră care a variat între 37,9 și 39 de grade. Inițial, femeia a luat paracetamol, dar starea ei de sănătate nu s-a îmbunătățit, așa că a mers la spitalul Queen Victoria pentru un control. Medicii au diagnosticat-o cu suspect de coronavirus . În acel moment, a fost internată într-o secție de izolare și a fost supusă mai multor teste clinice, inclusiv cea a tamponului. Rezultatul a fost pozitiv, însă medicii i-au spus că nu este în stare gravă și ar putea sta acasă în carantină.

Citește și Coronavirus, Putin: ”Rusia va dezvolta în curând un medicament și știu când va fi gata”

Acum, femeia se află în carantină la domiciliu și se luptă singură cu boala. În descrierea simptomelor Mandy a declarat: „Temperatura corpului meu variază între 37,9 și 39 de grade. Am o tuse ciudată și uscată și mă doare gâtul. Simt durere ca și cum aș fi înghițit bucăți de sticlă. Corpul meu parcă ar lua foc și transpir. Dorm cam 20 de ore pe zi.”

În cele din urmă, mama denunță absența măsurilor de precauție din partea medicilor și asistentelor, toți fără măști. În acest sens, ea precizează: „Nu mă iau de medici  sau de asistente, ci de guvern. Am cerut informații unuia dintre asistenți și mi-a răspuns că ar fi trebuit să înceapă să poarte măști în ziua respectivă, dar până cu o zi înainte i s-a spus că măștile nu sunt necesare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.