Coronavirus, o fetiță de 11 ani a murit în Indonezia

O fetiță de 11 ani internată în Madura, Indonezia, a murit din cauza consecințelor Covid-19.

Cazurile de copii victime ale Covid19 cresc. În Indonezia, o fetiță de 11 ani a murit după ce a contractat coronavirusul și a fost internată pe 19 martie într-un spital din insula Madura. Copila fusese diagnosticată și cu febra dengue. Potrivit rapoartelor presei locale, fata fusese  diagnosticată cu febră dengue. Organismul său slăbit nu a putut face față coronavirusului. Pe 19 martie, a început să să facă febră mare cu dificultăți de respirație și a fost internată în insula Madura,  unde a murit.

Este cea mai tânără victimă a epidemiei din țara asiatică, unde  în prezent se numără 157 de decese (datele actualizate până la 1 aprilie) .

Coronavirus, tragedie în Portugalia: 30 de copii au fost internați în stare gravă la spital

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.