Coronavirus, o femeie a murit după ce a refuzat aparatul respirator: „Sunt alții mai tineri care au nevoie”

O femeie în vârstă de 90 de ani cu Coronavirus a refuzat aparatul respirator, spunând că sunt pacienți mai tineri care aumai mare nevoie de el. Acest gest nobil i-a costat viața.

Povestea lui Suzanne Hoylaertz în vârstă de 90 de ani, din Lubbeek (Belgia), se încadrează în contextul dramatic al pandemiei Coronavirus și merită să fie evidențiată, deoarece este un exemplu de noblețe sufletească . Femeia  la începutul lunii martie, a decis să urmeze directivele guvernamentale, respectând scrupulos carantina . Cu toate acestea, câteva zile mai târziu s-a simțit rău. Fiica ei a decis să solicite sfatul medicului de familie care a  diagnosticat-o cupneumonie

Pe 21 martie Suzanne a fost dusă la spital unde a fost  testată pozitiv pentru Coronavirus. Imediat după rezultatul testului, medicii i-au spus fiicei sale, Judith , să-și salute mama deoarece  urma să fie dusă într-o secție izolată. Femeia și-a luat la revedere, dar nu se aștepta niciodată să fie și ultimul salut.

Citește și Întrebarea șoc a medicilor de familie din Olanda: ” Vrei să ajungi în terapie intensivă sau să mori ? ”

A doua zi după internare, fiica femeii , Judith a fost contactată de la spital și i s-a dat tragica notiție: mama ei murise.  Potrivit medicilor femeia ar fi spus:” „Nu vreau să folosesc aparatul respirator. Păstrați-l pentru cineva mai tânăr.  Mi-am trăit viața. ” Suzanne nu și-a schimbat părerea nici în fața medicilor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.