Coronavirus, o asistentă medicală de 21 de ani și-a făcut testamentul: „Dacă mor, iubitul meu știe unde să-l găsească”

Are doar 21 de ani, dar știe că-și riscă viața îngrijind pacienții cu coronavirus. Așa că,  Kate O’Flaherty, o tânără asistentă din Dublin, a decis să-și facă testamentul și să-i lase indicații iubitului ei . A povestit pe Instagram că și-a ascuns testamentul cu ultimele dorințe în camera ei și că iubitul ei va știi unde să le găsească. Ea a lansat și un apel tuturor să  nu-i uite pe medici, asistenți și toți cei care lucrează în spitale , odată ce urgența se va termina.

Ea a povestit totul pe social media, obosită să citească reclamații din cauza blocajului . A fi forțat să rămâni acasă nu este la fel de grav în comparație cu ceea ce ea și colegii ei se confruntă în fiecare zi.

Coronavirus, noul vârf al deceselor în SUA: aproape 2 mii într-o singură zi

„Dacă aveți probleme să vă puneți în locul profesioniștilor din domeniul sănătății acum, voi face tot posibilul pentru a vă face să înțelegeți ce se întâmplă. – a scris pe Instagram – mi-am scris ultimele dorințe și le-am ascuns în camera mea, spunându-i iubitului meu să mi le îndeplinească dacă ar fi să mor.  Am 21 de ani, dar sunt îm  prima linie împotriva virusului și aș putea muri »

asistenta 2

În cele din urmă, potrivit Mirror, a făcut un apelul serviciului național de sănătate să susțină cadrele medicale să cu fonduri concrete și nu numai cu aplauze. „Este ridicol să aștepti ca asistenții medicali să-și sacrifice viața pentru binele tuturor cu un salariu minim. Este un moment terifiant pentru noi toți, unde chiar și cei mai experimentați învață ceva nou ».

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.