Coronavirus, numere tragice: 1.274 de decese în Brazilia și peste 2 milioane de cazuri de infecție în SUA

În ultimele 24 de ore, în Brazilia s-au înregistrat 1.274 de victime Covid-19, potrivit datelor Ministerului Sănătății. De când a început pandemia numărul deceselor a ajuns la 39.680. Numărul de cazuri de infecție în ultimele 24 de ore este de 32.913 noi infecții, pentru un total de 772.416 cazuri confirmate.

O situație îngrijorătoare și în Statele Unite, unde numărul de pacienți infectați a depășit pragul de două milioane, relatează New York Times. Numărul morților a crescut la 113 mii.

Spania, măști obligatorii până la sfârșitul Pandemiei

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook, VK ,Twitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.